MainImage Home

TURNEN

Peuter- en kleutergym,

meisjes- en jongensgym,

damesgym en selectie turnen

DANSEN

Dans mee met

Dance4kidz, Jazzdans,

Hiphop en Dance Workout

BEWEGEN

Blijf lekker fit met Bodyheat,

Meer Bewegen Voor Ouderen

en Dames- en herengym + volleybal

De deelname van DOG aan de 4X4 Wakkatocht is een groot succes. De wandelschoenen waren gepoets, voor extra water was gezorgd, de temperatuur was goed. 

Alle ingrediënten waren aanwezig voor 'n heerlijke wandeltocht op 29 mei. Wat is er nu mooier dan door het buitengebied van de dorpen Toldijk, Olburgen en Rha te lopen? In totaal waren er meer dan 300 wandelaars en de DOG-vlag was flink vertegenwoordigd met ruim 60 wandelaars, jong en oud. Super trots waren we dat er zoveel leden met buurvrouw, vader, moeder, oma of vriendjes en vriendinnetjes waren mee gekomen. "Leuk initiatief om samen mee te lopen. Ik had wel gelezen over deze wandeltocht, maar alleen wilde ik niet meedoen, ik was dus blij dat ik met de DOG-groep mee kon", zomaar wat gesprekken die we onderweg hoorden. Het was ook mooi om te zien, een lange stoet wandelaars trok door de natuur aan de horizon voorbij. Onderweg had de 4X4 Wakkatocht organisatie voor wat spektakel gezorgd, het heet dan ook niet voor niets de knotsgekke 4x4 Wakkatocht.Klik hier voor een compilatiefilmpje

Nog twee Wakkatochten waaraan je mee kunt doen
De wandelavonden zijn verdeeld over vier weken, de tweede loopavond was op dinsdag 6 juni. Donkere wolken stapelden zich op boven Olburgen, een enkele bui mocht de pret echter niet drukken, vooral de kinderen bleek het vooral meer plezier te doen dan dat ze er van baalden. Ook hier werden de wandelaars weer vermaakt met muziek en gekkigheid, al met al weer een geslaagde Wakka-avond. Er komen nog twee wandeltochten op woensdag 14 juni, start om 18:30 uur in Baak en op zondag 25 juni, start om 10:30 in Steenderen. Ben je lid van DOG dan loop je gratis mee. Ben je geen lid van DOG dan betaal je €4,00. Voor wandelaars die met DOG meelopen hebben we een gratis 'DOG loopt mee! Wakka T-shirt'. Meld je aan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

SB FacebookSB TwitterSB Youtube