kopfotojong opa gym

Bij D.O.G. Baak kunt u prima terecht om aan u conditie te werken en lekker fit en vitaal te blijven. D.O.G. Baak biedt verschillende lessen voor verschillende wensen. Wilt u gezellig in een groep actief bewegen op muziek, dan is de les Bodyheat wellicht wat voor u. Wilt u als 55+-er uw conditie op peil houden en gezellig met anderen samen in beweging zijn, dan is de les "Meer Bewegen Voor Ouderen" misschien interessant. Voor sportieve mensen die ook van volleybal houden bieden wij een unieke combinatieles: Dames- en herengym + volleybal. Kortom: ook voor ouderen biedt D.O.G. Baak een breed scala aan lessen. U bent altijd welkom om enkele lessen kostenloos te kijken / mee te doen voordat u beslist om lid te worden.

 

Het aanbod aan bewegingslessen bij D.O.G. Baak is als volgt:

 

Bodyheat: actief bewegen op leuke muziek!

Tijdens de les Bodyheat staat het actief bewegen op leuke muziek centraal. Bij deze les wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende materialen als steps, dynabands, gewichtjes e.d. Met plezier sporten in een groep is een belangrijk uitgangspunt voor deze les. 

De les Bodyheat duurt 1 uur en wordt gegeven op maandagochtend van 9.15 - 10.15 uur.

 

Meer Bewegen Voor Ouderen: houdt u fit en vitaal!

Als je ouder wordt, blijft er de behoefte om te bewegen. Wie wil zich nou niet fit en vitaal voelen? Uiteraard veranderen wel de behoeften en wensen. De les "Meer Bewegen Voor Ouderen" is gericht op conditie en kracht en heeft als doel om 'gezellig met elkaar te bewegen'. De les begint met een warming up, waarna u de oefeningen in uw eigen tempo mee kunt doen. 

De les "Meer Bewegen Voor Ouderen" duurt 1 uur en wordt gegeven op maandagochtend van 10.15 - 11.15 uur. 

 

Dames- en herengym + volleybal: een unieke sportieve combinatieles!

De les dames- en herengym + volleybal begint met het goed loswerken van de spieren door het uitvoeren van een aantal gymoefeningen. Daarna wordt er, onder begeleiding van de trainer, een mooi spel volleybal gespeeld. Als u zich lekker wilt uitleven in het volleyballen, dan is dit de ideale les. 

De les " dames- en herengym + volleybal" duurt 1 uur en wordt gegeven op maandagavond van 20.30 - 21.30 uur.  

SB FacebookSB TwitterSB Youtube