MainImage News

Op zaterdag 30 september deden de selectiemeiden mee met de eerste editie van Boak's got talent tijdens de zaterdag van de Baakse kermis. Zij gaven een spetterende show weg, onder leiding van Mandy Mennink. 

Na een vakantieperiode van een aantal weken beginnen de lessen weer op maandag 21 augustus. Goedkoop, lekker en gezellig sporten zonder fratsen. Vrijblijvend kunt u 2 keer gratis meedoen met de lessen, alle leeftijden. Welkom in Baak!

Dans- en turnvereniging DOG Baak draait mee in de top van de regio, dat bleek afgelopen zaterdag duidelijk tijdens de regiofinale van de 5e divisie Gelderland Oost. Vijf turnster van de turnselectie van DOG deden hier aan mee.

Van 9 t/m 17 september vond de Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten.D.O.G. Baak deed hier graag aan mee!

De deelname van DOG aan de 4X4 Wakkatocht is een groot succes. De wandelschoenen waren gepoets, voor extra water was gezorgd, de temperatuur was goed. 

Uitnodiging voor alle leden en ouders/verzorgers, van dans- en gymnastiekvereniging D.O.G. in Baak, voor de Algemene Ledenvergadering.

SB FacebookSB TwitterSB Youtube