kopfoto kind blauw koprol

Wat is D.O.G. BAAK?

D.O.G. Baak is dé toonaangevende dans- en gymnastiekvereniging in de regio, voor alle leeftijden; een vereniging VAN, VOOR en DOOR leden. Het is de grootste binnensportvereniging in Bronckhorst-west en staat voor sport, spel, educatie en plezier. Voor zowel jong als oud worden er dans- en gymlessen gegeven door professionele en enthousiaste leiding. Dit alles met als doel iedereen te laten bewegen en zo door oefening gezond te laten zijn / blijven!

 

Dus gezellig sporten met mensen die je kent of die je leert kennen!

 

Bij D.O.G. Baak worden er gymlessen gegeven voor peuters, kleuters, meisjes, jongens en dames. Daarnaast worden er op een hoger niveau selectielessen turnen gegeven aan meisjes. Naast de gym- en turnlessen worden er ook hiphop- en jazzdanslessen gegeven. Vanaf kleuterleeftijd kunnen kinderen al in de Dance4Kidz lessen terecht. Voor de jeugd vanaf 8 jaar zijn er stoere hiphop lessen. Voor volwassenen bieden we een energieke en gezellige Dance Workout les. Ook in de andere lessen kunnen volwassenen en ouderen bewegen op eigen niveau. Bijvoorbeeld tijdens de Bodyheat les op maandagmorgen en de les "Meer bewegen voor ouderen". Hier wordt aan de conditie gewerkt door het doen van afwisselende oefeningen. Ook op maandagavond kan er gesport worden door volwassenen: gymnastiek voor dames: denk dan aan bewegen, soepel houden van de spieren en een balspel. Behalve sportief is het ook heel gezellig! Dat laatste kan ook gezegd worden van het uur daarna: volleybal voor mannen en vrouwen.

 

Vanaf peuterleeftijd tot aan hoog bejaarde leeftijd kunt u bij D.O.G. Baak terecht voor passende lessen.

Alle lessen worden gegeven in de sportzaal van het sfeervolle Concordia aan de Pastoriestraat 5 in Baak.

 

Heb je zin om te kijken of aan de slag te gaan: kom vrijblijvend bij een les kijken (de eerste 2 lessen zijn gratis), de sfeer proeven of meteen al mee doen!

Tot ziens in Concordia!

SB FacebookSB TwitterSB Youtube